Gåvokort 2023

Varför ska jag välja Only Gifts Gåvokort?

Vårt gåvokort är perfekt som present till kunder och anställda. Vare sig det gäller födelsedagspresent, uppskattningsgåva, tackgåva, julklapp eller sommarpresent – med ett gåvokort finns det något som passar alla. 

BRETT SORTIMENT ATT VÄLJA MELLAN

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av gåvor, allt för att mottagaren av gåvokortet ska hitta något som faller dem i smaken. Har du tidsbrist är detta den perfekta lösningen då du inte behöver köpa personliga gåvor. Gåvokorten passar både det lilla företaget likväl den stora organisationen.

VÄLJ GÅVOR FRÅN FLERA VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Hos oss hittar du gåvor från flera kända varumärken så som  Urbanista, DORRE Home, Gynning Design, Champion, Boncoca, Swedish Fika, Mi Xiaomi, Vargen & Thor, Smeg, Saluhall, Elscooter Sweden, Tefal m.fl.

FLEXIBILITET

Vårt gåvokort fungerar som ett presentkort. Mottagaren kan själv välja en gåva enligt beloppet på mottaget gåvokort eller välja en större gåva och betala mellanskillnaden. Vi erbjuder också ett digitalt gåvokort om så önskas. Det går inte att lägga ihop flera gåvokort.

DIGITALT GÅVOKORT

Om tiden är knapp och du vill ha omedelbar leverans kan vi erbjuda digitala gåvokort. De digitala gåvokorten fungerar på samma sätt som det fysiska – ett presentkort. Digitala gåvokort laddas ner från en länk som skickas via WeTransfer. Länken behöver användas inom 7 dagar.

SPECIALANPASSADE LÖSNINGAR

Nu erbjuder vi även möjligheten att välja ett valfritt belopp på gåvokorten så att det passar ert företag. Ni kan även få personliga gåvokort med egen design och hälsning. Kontakta oss för mer information.


Så fungerar ett gåvokort till anställda

Våra gåvokort fungerar som ett presentkort och gör det möjligt för alla anställda att hitta något som passar dem. När mottagaren fått sitt gåvokort går de enkelt in på www.onlygifts.se och skriver in sin gåvokortskod på första sidan. Värdet av gåvokortet blir synligt i varukorgen och mottagaren kan därefter välja gåva enligt beloppet eller välja en dyrare gåva och då betala mellanskillnaden.

Vill du köpa gåvokort till företagets anställda eller kunder? Kontakta oss här!

 

Så fungerar ett gåvokort till anställda


Att tänka på vid köp av gåvokort

VILKEN BUDGET HAR DU VID KÖP AV GÅVOR TILL ANSTÄLLDA?

Vi erbjuder gåvokort i flera olika valörer så det passar just ditt företags budget. Vill du hellre välja ett eget belopp? Nyhet för i år är att du som möjlighet att välja ett valfritt belopp om våra valörer inte passar er budget. Läs också Skatteverkets regler vad gäller skattefria gåvor för företag. 

VAD GÄLLER VID KÖP AV GÅVOR TILL ANSTÄLLDA?

Att köpa ett gåvokort som present till anställda är ett sätt att visa uppskattning. Vad säger Skatteverket vid köp av gåvor till anställda?

"En julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 500 kronor (inklusive moms). En jubileumsgåva är en gåva till dig som anställd i samband med att företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Den är skattefri om värdet inte överstiger 1 500 kronor (inklusive moms). Om du är varaktigt anställd kan du få en minnesgåva i samband med:

  • att du uppnår en viss ålder (jämna födelsedagar från 50 år och uppåt)
  • att du varit anställd en längre tid (minst 20 år)
  • att anställningen upphör.

Minnesgåvan är skattefri för dig om värdet inte överstiger 15 000 kronor (inklusive moms). Du kan få högst två skattefria minnesgåvor av din arbetsgivare. Som varaktigt anställd räknas du om din sammanlagda anställningstid är minst sex år.".

VEM KÖPER DU GÅVOKORT TILL?

Ska du köpa en present till flera kunder eller anställda? Att köpa en gåva till den stora organisationen kan vara svårt men ett gåvokort kan vara den perfekta lösningen. Vi har ett brett sortiment av gåvor att välja mellan så att mottagaren själv kan välja den gåva som passar dem. Vårt gåvokort fungerar som ett presentkort och vi erbjuder gåvor från flera välkända varumärken så som  UrbanistaDORRE HomeGynning DesignChampionBoncocaSwedish FikaMi XiaomiVargen & ThorSmegSaluhallElscooter SwedenTefal m.fl. Det finns något för alla, både det lilla företaget som den stora organisationen.

LEVERANS OCH FRAKT

Vid köp av gåvokort tillkommer en fraktavgift på 79 kr/kort. 

PERSONLIGT GÅVOKORT

Vid köp av minst 100 st gåvokort kan vi erbjuda personliga gåvokort med egen design och hälsning.

Gör gåvokortet ännu mer personligt genom att specialanpassa korten med egen design, logga och hälsning.