Ett gåvokort är den perfekta presenten till företagets anställda

Varför ska jag välja Only Gifts Gåvokort?

Vårt gåvokort är perfekt som present till kunder och anställda. Vare sig det gäller födelsedagspresent, uppskattningsgåva, tackgåva, julklapp eller sommarpresent – med ett gåvokort finns det något som passar alla. 

BRETT SORTIMENT ATT VÄLJA MELLAN

Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av gåvor, allt för att mottagaren av gåvokortet ska hitta något som faller dem i smaken. Har du tidsbrist är detta den perfekta lösningen då du inte behöver köpa personliga gåvor. Gåvokorten passar både det lilla företaget likväl den stora organisationen.

VÄLJ GÅVOR FRÅN FLERA VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Hos oss hittar du gåvor från flera kända varumärken så som Bodum, Urbanista, DORRE Home, Gynning Design, Champion, Boncoca, Swedish Fika, Mi Xiaomi m.fl.

FLEXIBILITET

Vårt gåvokort fungerar som ett presentkort. Mottagaren kan själv välja en gåva enligt beloppet på mottaget gåvokort eller välja en större gåva och betala mellanskillnaden. Vi erbjuder också ett digitalt gåvokort om så önskas.

DIGITALT GÅVOKORT

Om tiden är knapp och du vill ha omedelbar leverans kan vi erbjuda digitala gåvokort. De digitala gåvokorten fungerar på samma sätt som det fysiska – ett presentkort. Gåvokortet levereras till mottagarna via mejl.

SPECIALANPASSADE LÖSNINGAR

Nu erbjuder vi även möjligheten att välja ett valfritt belopp på gåvokorten så att det passar ert företag. Ni kan även få personliga gåvokort med egen design och hälsning. Kontakta oss för mer information.

STÖDJ BARNCANCERFONDEN

Om mottagaren inte hittar något den tycker om eller hellre vill skänka sina pengar till välgörenhet så har vi valt att samarbeta med Barncancerfonden. Gåvan bidrar till flera ändamål som är ovärderliga i kampen mot barncancer. Huvuddelen av insamlade medel används för att finansiera fortsatt forskning.


Så fungerar ett gåvokort till anställda

Våra gåvokort fungerar som ett presentkort och gör det möjligt för alla anställda att hitta något som passar dem. När mottagaren fått sitt gåvokort går de enkelt in på www.onlygifts.se och skriver in sin gåvokortskod på första sidan. Värdet av gåvokortet blir synligt i varukorgen och mottagaren kan därefter välja gåva enligt beloppet eller välja en dyrare gåva och då betala mellanskillnaden. De kan också välja att skänka sitt belopp till Barncancerfonden.

Vill du köpa gåvokort till företagets anställda eller kunder? Kontakta oss här!

 

Så fungerar ett gåvokort till anställda


Att tänka på vid köp av gåvokort

VILKEN BUDGET HAR DU VID KÖP AV GÅVOR TILL ANSTÄLLDA?

Vi erbjuder gåvokort i flera olika valörer så det passar just ditt företags budget. Vill du hellre välja ett eget belopp? Nyhet för i år är att du som möjlighet att välja ett valfritt belopp om våra valörer inte passar er budget. Läs också Skatteverkets regler vad gäller skattefria gåvor för företag. 

VAD GÄLLER VID KÖP AV GÅVOR TILL ANSTÄLLDA?

Att köpa ett gåvokort som present till anställda är ett sätt att visa uppskattning. Vad säger Skatteverket vid köp av gåvor till anställda?

"Under 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 2 000 kronor inklusive moms per anställd. Dett gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor".

VEM KÖPER DU GÅVOKORT TILL?

Ska du köpa en present till flera kunder eller anställda? Att köpa en gåva till den stora organisationen kan vara svårt men ett gåvokort kan vara den perfekta lösningen. Vi har ett brett sortiment av gåvor att välja mellan så att mottagaren själv kan välja den gåva som passar dem. Vårt gåvokort fungerar som ett presentkort och vi erbjuder gåvor från flera välkända varumärken så som BodumUrbanistaDORRE HomeGynning DesignChampionBoncocaSwedish FikaMi Xiaomi m.fl. Det finns något för alla, både det lilla företaget som den stora organisationen.

LEVERANS OCH FRAKT

Vid köp av gåvokort tillkommer en fraktavgift.

Vid 200 kr, 360 kr och 500 kr tillkommer en frakt på 89 kr/kort.
Vid 800 kr tillkommer en frakt på 149 kr/kort.
Vid 1000 kr tillkommer en frakt på 249 kr/kort.
Vid 5000 kr tillkommer en frakt på 349 kr/kort.

PERSONLIGT GÅVOKORT

Vid köp av minst 100 st gåvokort kan vi erbjuda personliga gåvokort med egen design och hälsning.

Gör gåvokortet ännu mer personligt genom att specialanpassa korten med egen design, logga och hälsning.